fredag 23 augusti 2013

Ny i buren

Idag fick våra damer och herre en nytillskott i buren.Att flyttar ihop var inte alls något problem. Nykomling var i buren och resten satt framför buren och såg lite förvånad ut.



måndag 12 augusti 2013

Reklam



På grund av en anonym insändare tänkte jag göra lite reklam.

 Vi hjälper dig fixa fantastiska tänderna. Att åker till tandläkaren var igår! Idag använder vi vårt egen speciell designat korkrulla.

Slut med att jobbar med fil och tång och inte vet jag allt. Nej nu  kan  man göra det som man ska göra  när man är en gnagare. GNAGA!!!!

Varsågoda, här kommer underverket (ni får bestämmer själv om korkrullen eller inte rent tillfällig jag är underverket)!


Vi tycker om varandra



Igår hade vi en stor premiär. Lillhusse och vi fick bekanta oss från väldigt nära håll. Vi måste lova matte att inte bita eller göra andra konstiga saker och lillhusse fick lova att inte skrika i vår närhet.

Det gick bara bra. Klara såg precis som vanligt bara snäll ut och Maja försökte verkligen att inte bita. Men Lucia blev väl förälskad. En blick på lillhusse och hon skulle till och med ha delad sin sista bit paprika med honom. Han tyckte också mycket om henne. Både poserade framför kameran och hade det bara roligt. Nuförtiden kommer Lucia springande när hon hör lillhusse ibland. Ja och till sist vår kära lilla chef. Han berättar vad han tycker om lillhusses försök att bekanta sig med honom. En sak är säker: Det räcker inte en eller två bitar paprika för att lillhusse får mata honom eller gud bevars klappa honom!